Skip to content

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED STYRKELEDELSE

  • Foredrag: Hvis du er nysgerrig på, hvad styrkeledelse kan gøre for dig og dit team. så anbefaler vi vores styrkebaserede foredrag, der styrker relationerne og samarbejdet på både ledelses- og medarbejderniveau.
  • Kursus: Vi afholder flere gange årligt vores efterspurgte kursus, hvor din styrkebaserede udvikling starter med afsæt i dine iboende styrker og i selskab med andre ledere, der har interessere i styrkeledelse.
  • Uddannelse: Kender du allerede til disciplinen styrkebaseret ledelse og skal du implementere det i din virksomhed, så er certificeringen som StyrkeLeder det rette valg for dig og din organisation, da du – igennem transfer til din ledelsespraksis – sikrer et organisatorisk udbytte.
  • Coaching: Vores styrkebaserede coachingforløb, der fokuserer på dig og dine styrker, er gennemtestet og veldokumenteret med afsæt i den positive psykologiske værktøjskasse, som du får indsigt i som leder.

Foredrag

Energiske og praksisnære foredrag, der tager udgangspunkt i deltagernes styrker. Vi har udviklet to forskellige foredrag, der begge kredser om styrkeledelse til henholdsvis ledere og medarbejdere.

Kursus

Kurset ”Styrkebaseret Ledelse i Praksis” skaber indsigt i egne iboende styrker og starter din styrkebaserede udvikling. Denne udvikling skaber transfer til din ledelsespraksis, der dermed giver et organisatorisk udbytte.

Uddannelse

En modulopbygget uddannelse over et halvt år med 6 moduler, der certificerer dig som styrkeleder. Certificeringen er vores kvalitetsstempel på, at du har lært alt om styrkeledelse.

Coaching

Styrkebaseret coaching er for dig, der som leder ønsker at være mere anerkendende og samtidig skabe retning og mål for din ledelsespraksis. Styrkeledelse er en disciplin, der skaber glæde, energi og mening i dit virke som leder.

Efter et styrkebaseret foredrag er der skabt grobund for styrkebaseret udvikling blandt dine medarbejdere. En udvikling du kan understøtte efter deltagelse på vores tredages kursus, hvis evalueringer bevidner en helt særlig form for ledelsesudvikling. Denne udvikling inspirerede os til at udvikle uddannelsen, som en overbygning til kurset. Uddannelsen kræver et foregående kendskab til styrkerne, der enten kan opnås igennem vores coachingforløb, kurset eller tilsvarende forløb andetsteds.

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,

MODELLEN FOR STYRKELEDELSE

Hvad end du er interesseret i vores kursus eller foredrag, så vil du helt sikkert mødes denne model, da den er gennemgående for hele vores grundlag. Modellen for styrkeledelse er udviklet ud fra de positive psykologiske teorier, som vi mener er mest relevante for ledere. Vi tilbyder virksomhedstilpassede forløb og skræddersyede kurser ud fra temaerne i denne model.

Om Jesper som underviser og coach

Mit første møde med Jesper var på en lederuddannelse, hvor hele holdet blev blæst bagover af hans energi. Fra første sekund var vi alle klar over hans passion for ledelsegerningen og for at undervise - og det kommer fra en underviser til en anden. Udover at være underviser, så er Jesper også coach, og jeg var overbevist om, at jeg i et forløb med ham kunne udvikle mig i den retning, som jeg indtil da udelukkende havde turdet drømme om!

Mette - Leder og underviser
Om Jesper

Jesper har været min underviser i Salgspsykologi og Coaching, hvor jeg opnåede karakteren 12 i begge fag. Dette skyldes ikke kun min egen indsats, men i lige så stor grad Jespers didaktiske kundskaber, der bærer stort præg af en god diverteret formidling samt hans ambitiøse indstilling, positive energi og smittende glæde. Jeg sætter en ære i at kunne fortælle, at Jesper er en af de dygtigste lærermestre, som jeg nogensinde har haft.

Marcus - Recruitment Assistant
Om Jesper som coach

Min største udfordring, da jeg kom til Jesper var, at jeg ikke følte mig god nok, og han er virkelig god til at få mig til at føle dette. Det har smittet af på mit virke som leder, da jeg hviler mere i mig selv. Jeg er blevet meget mere bevist om, hvordan jeg tilgår mine medarbejdere, og jeg kan mærke, at jeg er kommet tættere på dem. Hverdagen og samarbejdet er dermed blevet nemmere og sjovere.

Henriette - Kontorleder

Få din personlige styrkeprofil gratis

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag link til at få en gratis styrketest på dansk

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,