Sådan kommer du i gang med styrkeledelse.

Efter et styrkebaseret foredrag er der skabt grobund for styrkebaseret udvikling blandt dine medarbejdere.En udvikling du kan understøtte efter deltagelse på vores tredages kursus, hvis evalueringer bevidner en helt særlig form for ledelsesudvikling.


Denne udvikling inspirerede os til at udvikle uddannelsen, som en overbygning til kurset. Uddannelsen kræver et foregående kendskab til styrkerne, der enten kan opnås igennem vores coachingforløb, kurset eller tilsvarende forløb andetsteds.

Foredrag

Hvis du er nysgerrig på, hvad styrkeledelse kan gøre for dig og dit team, så anbefaler vi vores styrkebaserede foredrag, der styrker relationerne og samarbejdet på både ledelses- og medarbejderniveau.

Kurser

Vi afholder flere gange årligt vores efterspurgte kursus, hvor din styrkebaserede udvikling starter med afsæt i dine iboende styrker og i selskab med andre ledere, der har interessere i styrkeledelse.

Uddannelse

Kender du allerede til disciplinen styrkebaseret ledelse og skal du implementere det i din virksomhed, så er certificeringen som StyrkeLeder det rette valg for dig og din organisation, da du – igennem transfer til din ledelsespraksis – sikrer et organisatorisk udbytte.

Coaching

Vores styrkebaserede coachingforløb, der fokuserer på dig og dine styrker, er gennemtestet og veldokumenteret med afsæt i den positive psykologiske værktøjskasse, som du får indsigt i som leder.

Modellen for styrkelederelse

Hvad end du er interesseret i vores kursus eller foredrag, så vil du helt sikkert mødes denne model, da den er gennemgående for hele vores grundlag. Modellen for styrkeledelse er udviklet ud fra de positive psykologiske teorier, som vi mener er mest relevante for ledere.

Vi tilbyder virksomhedstilpassede forløb og skræddersyede kurser ud fra temaerne i denne model.

Få din personlige styrkeprofil gratis

Modtag øvelser – der vil styrke dit lederskab – sammen med din personlige styrkeprofil på dansk ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

Om Jesper som coach
Mit første møde med Jesper var på en lederuddannelse, hvor hele holdet blev blæst bagover af hans energi. Fra første sekund var vi alle klar over hans passion for ledelsegerningen og for at undervise - og det kommer fra en underviser til en anden. Udover at være underviser, så er Jesper også coach, og jeg var overbevist om, at jeg i et forløb med ham kunne udvikle mig i den retning, som jeg indtil da udelukkende havde turdet drømme om!
Mette - Leder og underviser
Udtalelse fra Niels Brock
Jesper har positioneret sig til en af Niels Brocks mest anvendte og bedst vurderede instruktører overhovedet. Dette er sket som følge af gentagne opgaver, som alle er blevet leveret på et meget højt niveau og ofte mere end der kunne forventes. Jesper formår at balancere mellem det kreative, det faglige og det procesorienterede. Med andre ord behersker han en unik egenskab i at kunne udvikle, gennemføre og tilpasse undervisning i henhold til målgruppens forventninger og løbende feedback. Jeg vil give Jesper mine varmeste anbefalinger overfor kommende arbejdsgivere og hans kunder.
Gorm Steen Johansen - Tidligere kundedirektør for Niels Brock
Previous slide
Next slide