Skip to content

Vi Tilbyder

Vi tilbyder styrkebaserede foredrag, kurser, uddannelse og coaching, der alle har et positivt psykologisk grundlag. Med afsæt i den positive psykologi arbejder vi med dét, vi definerer som styrkebaseret ledelse, der tager udgangspunkt i lederes og medarbejderes styrker. Vi kortlægger og udforsker styrker, så du kan anvende dem i praksis til gavn for både dig selv, dine relationer og din organisation. Det grundlæggende tema for alle vores ydelser er dermed styrkeledelse, hvortil vi også tilbyder yderligere konsulentydelser, virksomhedstilpassede forløb og skræddersyede kurser efter behov.

Foredrag

Vi afholder energiske og praksisnære foredrag, der tager udgangspunkt i deltagernes styrker. Vi har udviklet forskellige foredrag, der alle kredser om styrkeledelse til forskellige målgrupper.

Kursus

Vi har specialiseret os i et tredages kursus ved navn ”Styrkebaseret Ledelse i Praksis”, hvis formål er at skabe indsigt i dine styrker i relation til andre. Kursets høje evalueringer taler sit eget sprog.

Uddannelse

En modulopbygget uddannelse over et halvt år med 6 moduler, der certificerer dig som styrkeleder. Certificeringen er vores kvalitetsstempel på, at du har lært alt om styrkeledelse.

Coaching

Styrkebaseret Coaching er for dig, der er leder eller selvstændig, og som ønsker mere glæde, energi og mening igennem dine styrker. Sammen kortlægger, udforsker og anvender vi styrkerne i praksis.

Vi har udviklet særlige foredrag, der er udviklet og afholdt med succes. Ligeså gælder det for vores 3-dages kurser, hvis evalueringer bevidner et helt særligt og unikt kursus. Dette ledte til udvikling af hele uddannelsen, der er en videreudvikling og overbygning til kurset, der samtidig inkluderer en certificering. Uddannelsen kræver et foregående kendskab til styrkerne, der enten kan opnås igennem vores kursus eller coachingforløb. 

Ved interesse i delelementer af ovenstående kan det tilpasses virksomheden og jeres organisatoriske behov. 

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,

LYSPUNKTSMODELLEN

Alle vores ydelser tager afsæt i lyspunktsmodellen, som vi har udviklet ud fra positive psykologiske teorier, som vi mener er relevante for ledere. Særligt for ledere der ønsker at arbejde styrkebaseret og skabe bedre resultater for organisationen. Dette med afsæt i de 24 styrker og de seks lyspunkter; Glæde, mening, energi, foretagsomhed, transfer og anerkendelse! Du kan læse mere om de 24 styrker og anvendelse af lyspunktsmodellen under fanen “Hvad er styrkeledelse?”

Om Jesper som underviser og coach

Mit første møde med Jesper var på en lederuddannelse, hvor hele holdet blev blæst bagover af hans energi. Fra første sekund var vi alle klar over hans passion for ledelsegerningen og for at undervise - og det kommer fra en underviser til en anden. Udover at være underviser, så er Jesper også coach, og jeg var overbevist om, at jeg i et forløb med ham kunne udvikle mig i den retning, som jeg indtil da udelukkende havde turdet drømme om!

Mette - Leder og underviser
Om Jesper

Jesper har været min underviser i Salgspsykologi og Coaching, hvor jeg opnåede karakteren 12 i begge fag. Dette skyldes ikke kun min egen indsats, men i lige så stor grad Jespers didaktiske kundskaber, der bærer stort præg af en god diverteret formidling samt hans ambitiøse indstilling, positive energi og smittende glæde. Jeg sætter en ære i at kunne fortælle, at Jesper er en af de dygtigste lærermestre, som jeg nogensinde har haft.

Marcus - Recruitment Assistant
Om Jesper som coach

Min største udfordring, da jeg kom til Jesper var, at jeg ikke følte mig god nok, og han er virkelig god til at få mig til at føle dette. Det har smittet af på mit virke som leder, da jeg hviler mere i mig selv. Jeg er blevet meget mere bevist om, hvordan jeg tilgår mine medarbejdere, og jeg kan mærke, at jeg er kommet tættere på dem. Hverdagen og samarbejdet er dermed blevet nemmere og sjovere.

Henriette - Kontorleder

Få din personlige styrkeprofil gratis

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag link til at få en gratis styrketest på dansk

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,