Styrkelederuddannelsen

Som certificeret styrkeleder får du med denne lederuddannelse værktøjerne til at lykkes med at implementere en styrkebaseret tilgang i din organisation. Dette i kraft af dine tilegnede kompetencerne som certificeret Styrkeleder.

Formål

Den moderne leder ønsker værktøjer til at støtte deres medarbejdere i tider, hvor agilitet og psykologisk tryghed er afgørende for at skabe de bedste betingelser for de bedste resultater. Ved at du som leder skaber en ramme, hvor dine medarbejdere føler sig set og anerkendt, styrkes glæden, meningen og energien i organisationskulturen. 

Med denne modulopbygget lederuddannelse får du viden, værktøjer og indsigt i dig selv som er med til at du kan lykkes med at blive en stærkere leder.  Datoerne for uddannelsen er som følgende:

Modul 1: 22. og 23. januar 2025

Modul 2: 19. og 20. februar 2025

Modul 3: 26. og 27. marts 2025

Modul 4: 29. og 30. april 2025

Alle dage i tidsrummet 9-15 i vores egne lokaler ved vores kontor på Reventlowsgade 14, 1651 København (lige ved siden af hovedbanegården)

Hvem er målgruppen?

Din investering​

39.995 kr. eksklusiv moms.

Du bliver med denne uddannelse certificeret Styrkeleder, som du igennem coachende styrkesamtaler får afprøvet og dokumenteret undervejs. Mellem hvert modul får du rådgivning og støtte i, hvordan du med garanti kan omsætte din viden til praksis med afsæt i dine styrker, der gør det motiverende at anvende i praksis. Du vil opnå kompetencer indenfor den styrkebaserede ledelsesdisciplin og forstå, hvad dét at motivere dine medarbejdere betyder på forskellige organisatoriske niveauer.

Som certificeret Styrkeleder opnår du kompetencer til at:

Hvad kan lederuddannelsen gøre for dig?

Vil du høre mere om uddannelsen og konceptet styrkeledelse samt, hvad det kan gøre for dig og din organisation? Tilmeld dig et af vores foredrag, kurser eller uddannelse allerede i dag.