Om os

Hos Styrkeleder tror vi på, at fremtidens ledelse er styrkeledelse. Det gør vi særligt i kraft af vores erfaring med ledelse både i praksis og teoretisk. Vi brænder for at styrke ledere og medarbejdere med afsæt i deres styrker. 

For at gøre op med den fejlfinderkultur, som vi hos Styrkeleder oplever i organisationer og samfundet, er vores mission at gøre anerkendende og positive psykologiske teorier til praksisnære ledelsesværktøjer. Værktøjer, der igennem medarbejderes styrker, skaber bedre resultater i organisationer.

Bag om Styrkeleder

Vi er Jesper og Christina og vi stiftede styrkeleder i 2020, da vi ønskede at udbrede viden, teori og erfaring med, hvad styrkebaseret ledelse kan gøre for på individ-, team- og organisatorisk niveau.

Styrkeleder er et hjertebarn for os. Vi tror på det bedste i mennesker, og mener at dette bedst udfoldes via deres styrker. Ligeså tror vi på, at styrkeledelse er en del fremtidens ledelse og har med dette statement markeret et tydeligt fokus på aktivt at arbejde med menneskers styrker.

Få kortlagt dine styrker med en gratis styrketest

Modtag øvelser – der vil styrke dit lederskab – sammen med din personlige styrkeprofil på dansk ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

Jesper Schack Clausen

Jesper er kendetegnet ved at være passioneret for det han brænder for – og det er ledelse. I mere end 10 år har han studeret og arbejdet med ledelse i praksis og har været leder siden han var 20 år. Jesper er som underviser høj på gejst og krydrer dette med et stærkt vidensgrundlag. Han brænder for at styrke ledere og medarbejdere via deres styrker.

Jesper har senest taget en master i positiv psykologi på Århus Universitet. Udover dette er han certificeret coach med overbygning til mastercoach. Alt dette formår han at sætte i spil i sin facilitator rolle og sin tilgang til mennesker.

Christina Schack Clausen

Christina har mere end 15 års erfaring indenfor det humanistiske felt og i arbejdet med mennesker. Dette kommer fra den både den private og offentlige sektor.

Med senest en kandidat i pædagogisk psykologi (cand. pæd.psyk.) fra Århus Universitet, har Christina en bred viden om de psykologiske strømninger indenfor udvikling og individ. Men en særlig optagethed af organisationspsykologi og hvordan man skaber virksomhedskulturer der fordrer til individets udvikling.