Motiverende og aktiverende foredrag til ledere, teams og medarbejdere

Hvor bevidst er du om, hvad dine medarbejdere ser som deres styrker? Og hvordan kender du forskellen på jobmæssige kompetencer og energigivende topstyrker? Og hvordan anvender du denne bevidsthed i din ledelsespraksis? 

Hvilket foredrag ønsker du?

Vi tilbyder foredrag, hvor viden om den styrkebaserede tilgang præsenteres med energi, gejst og teoretisk validitet. Alt dette fordi vi brænder for at gøre den styrkebaserede tilgang praksisnær og direkte overførbar til egen position.

Begge foredrag er bygget op omkring de styrkebaserede principper om at styrke dét der allerede er godt. Du kan vælge mellem to følgende foredrag:

  • Styrket Samarbejde
  • Styrket Ledelse 
Foredrag

Til vores foredrag vil du lære at:

Praktisk Info​

Starter fra 11.995 kr. eksklusiv moms

Dette inkluderer en indledende behovsafdækning, al forberedelse og efterfølgende evaluering.  Vores foredrag er med til at skabe god energi og stemning, som er det den styrkebaserede tilgang bringer til rummet samt kombinationen af veldokumenterede og evidensbaserede teorier med praksisnære eksempler og formidling i øjenhøjde.

Hvad er et styrkebaseret foredrag

Styrkebaserede foredrag søger ikke at løse samarbejds- eller ledelsesmæssige problemer ved at belyse flere udfordringer. Vores foredrag søger at finde løsninger igennem dét, der allerede virker og sætte lys på det, der allerede er stærkt – både organisatorisk og individuelt.

Er du i tvivl om, hvad styrkeledelse kan gøre for dig?

Hvis du ikke er sikker på, at jeres afdeling eller ledelsesteam er klar til et styrkebaseret foredrag, så kan du starte med at implementere styrkeledelse i din egen ledelsespraksis. På vores kursus og uddannelse vil du lære ledelsesmæssige værktøjer, der skaber de resultater som forskningen om styrkebaseret ledelse tydeligt viser.

Læs mere om vores kursus eller uddannelse via linket nedenfor.