Styrkebaserede foredrag for både ledere og medarbejdere

Med udgangspunkt i at styrke dét der er godt og allerede fungerer, søger vores foredrag at skabe motivation for at arbejde styrkebaseret i virksomheder. Vores foredrag er på både leder og medarbejder/team niveau. 

Med både åbne og skræddersyede foredrag har du mulighed for at vælge lige den form der passer til dig/jer.

Styrket Samarbejde

Foredraget “Styrket Samarbejde” er nok nærmere en workshop, hvor vi giver vores bud på, hvordan den styrkebaserede tilgang selvfølgelig kan initieres af lederen, men har sin absolut største effekt, hvis den lever i kraft af anerkendelsen medarbejdere imellem. Det forsøger vi at sætte gang i gennem faciliteringsøvelser med styrkerne og styrkespotting.

Hvor bevidst er du om, hvad dine medarbejdere ser som deres styrker? Og hvordan kender du forskellen på jobmæssige kompetencer og deres energigivende topstyrker? hvordan anvender du denne bevidsthed i din ledelsespraksis?

Styrkebaseret Ledelse

Foredraget “Styrkebaseret Ledelse” er understøttet af positiv psykologisk teori sat i ledelsesmæssig kontekst. Med et styrkebaseret foredrag opleves mere motivation og arbejdsglæde, da det søger at sætte både lederes og medarbejders energigivende styrker i spil.

Hvor bevidst er du om, hvad dine medarbejdere ser som deres styrker? Og hvordan kender du forskellen på jobmæssige kompetencer og deres energigivende topstyrker? hvordan anvender du denne bevidsthed i din ledelsespraksis.

Foredrag