Coaching med styrkerne i fokus

Er du ny leder eller mere erfaren og oplever du at du i din ledelsespraksis savner mening og motivation? 

Styrkebaseret coaching er en metode til at nå dine mål med udgangspunkt i dine styrker. Formålet med at kombinere coaching som samtaleform med positive psykologiske teorier er at gøre det lettere at nå i mål og skabe mere bevidsthed om egen væren. 

Hvordan står jeg stærkere som leder?

Formålet med dette coachingforløb er at få kortlagt dine styrker, lære hvordan du udforsker både egne og andres styrker, samt hvordan du kan anvende dem i din ledelsespraksis.

Du vil efter forløbet have omsat viden om styrkebaseret ledelse til handling i din ledelsespraksis til gavn både for dig selv, din organisation og dine medarbejdere. Dette vil lede til bedre resultater, mere energi og større arbejdsglæde for alle inkluderede parter.

Det styrkebaserede coachingforløb er relevant for dig der leder og

Din investering

25.000 kr. eksklusiv moms.

Dette coachingforløb kombinerer coaching som samtaleform med positive psykologiske teorier, der får dig i mål med afsæt i dine topstyrker. Disse kortlægges i form af en rapport – Total24. Den styrkebaserede tilgang tager afsæt i dine signaturstyrker, der er grundstenen for din udvikling. Dine styrker er med til at skabe de resultater, som du ønsker og gør det lettere at komme i mål.

Forløbet er skabt til dig, der er

At være leder er et vidt begreb; hvad end det er formel eller uformel ledelse, klasseledelse eller ledelse i form af rådgivning for andre mennesker, så er der tale om ledelse.

Hvad kan styrkeledelse gøre for dig

Vil du høre mere om, hvad styrkeledelse kan gøre for dig og din organisation?
Tilmeld dig et af vores foredrag, kurser eller uddannelse allerede i dag.