Styrkebaseret ledelse i praksis

Få konkrete værktøjer til hvordan du opnår indsigt i og kortlagt dine iboende motiverende styrker. Du lærer, hvordan du udforsker både egne og andres styrker samt, hvordan du anvender dem i din ledelsespraksis.

Formål

Formålet med dette kursus er, at du får indsigt i og kortlagt dine styrker. Du lærer, hvordan du udforsker både egne og andres styrker samt, hvordan du anvender dem i din ledelsespraksis.


På kurset vil vi arbejde i dybden med faktorer, der er essentielle for at skabe transfer til din praksis.
Dette kursus er teoretisk funderet i den positive psykologiske teori. Den positive psykologi er centreret om at bygge det op i mennesket, som allerede er stærkt.


Med et positivt sigte ønsker denne psykologi en videnskabelig forståelse af de styrker og potentialer, der findes i mennesker.

Bliv bevidst og skarp i din ledelsesrolle og tilmeld dig, hvis du:

Din investering​

11.995 kr. eksklusiv moms.

Når styrkerne anvendes i praksis, skaber du mere energi, mening og motivation. Dit valg om at udvikle dig selv og andre igennem styrkerne, vil både forme dit personlige lederskab, din organisationskultur og samtidig give mere engagerede og effektive medarbejdere.

Med dette kursus opnår du:

Hvad kan styrkeledelse gøre for dig?

Vil du høre mere om hvad styrkeledelse kan gøre for dig og din organisation? Tilmeld dig et af vores foredrag, kurser eller uddannelse allerede i dag.