Certificering som styrkeleder

Med en certificering som Styrkeleder er du med til at sikre udviklingen af dine kompetencer samt at kunne fastholde dine medarbejdere og styrke deres oplevelse af trivsel, motivation og mening i arbejdslivet.

Dage
Timer
Minutter

Modul 1

Formålet med det første modul på denne lederuddannelse er give nye såvel som erfarne ledere indsigt i, hvorledes styrkerne skaber et fundament med nye indsigter og læring.

Modul 2

Formålet med andet modul på denne lederuddannelse er at undersøge, hvordan man kan favne og arbejde med trivsel på både individ-, team- og organisatorisk niveau gennem styrkerne.

Modul 3

Formålet med det tredje modul er, at lederen igennem en coachende tilgang er klædt på til at kunne have samtaler med sine medarbejdere om de tillærte positiv psykologiske teorier i modellen for styrkeledelse.

Modul 4

Formålet med fjerde modul er, at lederen kan videreføre styrkeledelse som ledelsesdisciplin og gennemføre styrkebaserede interventioner på egen hånd til både organisationens og lederens eget bedste.

Din investering: 39.995 kr. eksklusiv moms.

Du bliver med denne uddannelse certificeret Styrkeleder, som du igennem coachende styrkesamtaler får afprøvet og dokumenteret undervejs. Mellem hvert modul får du rådgivning og støtte i, hvordan du med garanti kan omsætte din viden til praksis med afsæt i dine styrker, der gør det motiverende at anvende i praksis. Du vil opnå kompetencer indenfor den styrkebaserede ledelsesdisciplin og forstå, hvad dét at motivere dine medarbejdere betyder på forskellige organisatoriske niveauer.