Skip to content

Teamet og vores vision

Hos Styrkeleder tror vi på, at fremtidens ledelse er styrkeledelse. Det gør vi særligt i kraft af vores erfaring med ledelse både i praksis og teoretisk. Vi er et team, der brænder for at styrke ledere og medarbejdere med afsæt i deres styrker. For at gøre op med den fejlfinderkultur, som vi hos Styrkeleder oplever i organisationer og samfundet, er vores mission at gøre anerkendende og positive psykologiske teorier til praksisnære ledelsesværktøjer. Værktøjer, der igennem medarbejderes styrker, skaber bedre resultater i organisationer.

Stifter af Styrkeleder

JESPER SCHACK CLAUSEN

Jesper har altid haft en passion for ledelse og har i mere end 10 år studeret og arbejdet med ledelse i praksis. Jesper har fordybet sig i anerkendende ledelse, der for ham handler om værdsættende undersøgelse af den enkeltes styrker. Jesper brænder for at styrke ledere og medarbejdere.

Jesper har en master i positiv psykologi, en akademi- og diplomuddannelse i ledelse og er certificeret coach med overbygning til mastercoach. Jesper har, siden han var 20 år, haft forskellige lederroller. Rollerne har varieret fra mellemleder til regionschef, hvor han blandt andet har opbygget erfaring med, hvordan der arbejdes med både små og store medarbejdergrupper.

Jesper har i sit virke som både leder og coach altid været særlig optaget af menneskelige styrker. Det har medført en særlig fordybelse i karakterstyrker, som han mener er den vigtigste teori i den positiv psykologiske værktøjskasse.
Som underviser er Jesper energisk, dynamisk og praksisorienteret, hvilket han kombinerer med et stort nærvær og humor.
Jesper tror på, at styrkeledelse er fremtidens ledelse og har med dette statement markeret et tydeligt fokus på aktivt at arbejde med menneskers styrker. En tilgang der kræver værktøjer til at skabe praksisnær handling, særligt når ledere skal anvende både egne og medarbejderes styrker i organisationen.
Styrkebaseret ledelse er et hjertebarn for Jesper, og han tror på det bedste i mennesker, der bedst udfoldes via deres styrker.

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,
styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, christina schack clausen,
Medstifter

CHRISTINA SCHACK CLAUSEN

Christina er særligt optaget af det menneskelige udviklingspotentiale, herunder trivsel og arbejdsglæde. Med hendes skarpe analytiske evner er Christina orienteret i kortlægning og udforskning af individets styrker, der ved anvendelse i organisationer giver ledere og deres medarbejdere tydeligere mål og retning.

Christina har en kandidat i pædagogisk psykologi (cand. pæd.psyk.), og hun har stor passion for arbejdet med mennesker. Passionen er tidligere udlevet med praksiserfaring fra sundhedssektoren og detailhandlen. Som tidligere sygeplejerske og projektleder i psykiatrisk regi er Christina meget inspireret af det bagvedliggende apparat for de psykologiske mekanismer i mennesket. Christina har en kognitiv adfærdsterapeutisk uddannelse og har erfaring med, at køre samtaler med fokus på at ændre måden vi tænker på om os selv og arbejde med selvdestruktiv adfærd. Christina har erfaring med, hvordan man kommunikerer på tværs i organisationen, og når i mål med at bygge på det der allerede er stærkt, ved at arbejde med styrker i teamet og organisationen.

Christina tror på styrkebaseret udvikling og går meget op i at skabe de mest gunstige omgivelser for, at udviklingen kan ske. Christina mener, at det er vigtigt at være autentisk og være bevidst om, at alt hvad vi oplever, har betydning for, hvordan vi arbejder og hele tiden forholder os til os selv. Christina tror på, at alle har et uindfriet potentiale, og at det handler om at finde nøglen til at låse dette op. Nøglen er den styrkebaserede tilgang.

Om Jesper

Jesper har en helt særlig evne til at fokusere på mine allerede eksisterende styrker, og han får mig til at se hvordan jeg kan bruge dem i mit liv, både privat og professionelt. Jeg er taknemmelig for alt, hvad Jesper har givet mig, og jeg har kun positive og kærlige ord at beskrive ham med. Hvad end du har brug for sparring som selvstændig eller har brug for at se styrken i dig selv , så ring til Jesper.

Julie – selvstændig coach
Om Jesper som underviser

Jeg mødte Jesper på en grundlæggende lederuddannelse og tilmeldte mig selvfølgelig den videregående lederuddannelse, da jeg hørte han var underviser. Nu har jeg været på hans kursus i styrkebaseret ledelse, og man kunne tydeligt mærke at det var Jespers kursus! Jesper formår at fange, fastholde og lære mig nye ting hver dag og det har givet mig mere glæde i hverdagen!

Marcus – Butikschef
Om Jesper som coach og underviser

Jeg har haft fornøjelsen af Jesper både som underviser for mit lederteam og som min personlige coach. Hver gang er jeg gået derfra med aha-oplevelser og indsigter, som jeg har kunne arbejde videre med. Udover at Jesper har uddannelser på masterniveau indenfor positiv psykologi og coaching, så er han meget mere end det! Han er lyttende, hjertelig og hamrende motiverende.

Nikolaj – Store Manager

Få din personlige styrkeprofil gratis

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag link til at få en gratis styrketest på dansk

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,