Skip to content

Vores vision

Hos Styrkeleder tror vi på, at fremtidens ledelse er styrkeledelse. Det gør vi særligt i kraft af vores erfaring med ledelse både i praksis og teoretisk. Vi brænder for at styrke ledere og medarbejdere med afsæt i deres styrker. For at gøre op med den fejlfinderkultur, som vi hos Styrkeleder oplever i organisationer og samfundet, er vores mission at gøre anerkendende og positive psykologiske teorier til praksisnære ledelsesværktøjer. Værktøjer, der igennem medarbejderes styrker, skaber bedre resultater i organisationer.

Styrkeleder 

Virksomheden består af Jesper og Christina, der er partnere i forretningen og samtidig danner par privat. I nedenstående sektion vil du kunne læse lidt mere om os begge, vores uddannelsesmæssige baggrund og vores baggrund for at starte StyrkeLeder. Du kan kunne læse mere om, hvad der driver og motiverer os i arbejdet med at styrke ledere og udvikle medarbejdere via styrker. 

 

Styrkebaseret ledelse er et hjertebarn for os, og vi tror på det bedste i mennesker, der bedst udfoldes via deres styrker. Ligeså tror vi på, at styrkeledelse er fremtidens ledelse og har med dette statement markeret et tydeligt fokus på aktivt at arbejde med menneskers styrker.

Stifter af Styrkeleder

JESPER SCHACK CLAUSEN

Jesper har altid haft en passion for ledelse og har i mere end 10 år studeret og arbejdet med ledelse i praksis. Jesper har fordybet sig i anerkendende ledelse, der for ham handler om værdsættende undersøgelse af den enkeltes styrker. Jesper brænder for at styrke ledere og medarbejdere via deres styrker.

Jesper har en master i positiv psykologi fra Århus Universitet, er certificeret coach med overbygning til mastercoach og har været leder siden han var 20 år. Som leder har han haft forskellige lederroller, der har varieret fra mellemleder til regionschef.

I sit virke som både leder og coach har han altid været særlig optaget af menneskelige styrker. Det har medført en særlig fordybelse og videnstilegnelse i karakterstyrker, som han mener er den vigtigste teori i den positiv psykologiske værktøjskasse. Udover dette er Jesper særlig optaget af at kombinere et teoretisk højt niveau af viden med et praksisnært niveau.

Som underviser og facilitator er Jesper energisk, dynamisk og praksisorienteret, hvilket han kombinerer med et stort nærvær og humor. Jesper er ansigtet udadtil i styrkeleder, og her nyder han og anvender han gerne alle sine topstyrker.

 

Jespers topstyrker: Humor, kreativitet, videbegær, nysgerrighed og kærlighed

Partner

CHRISTINA SCHACK CLAUSEN

Som partner i Styrkeleder er Christina optaget af det menneskelige udviklingspotentiale, herunder særligt trivsel og arbejdsglæde. Med mere end 15 års erfaring indenfor det humanistiske felt og i arbejdet med mennesker, er Christina orienteret mod hele mennesket og i særdeleshed, hvordan man ved at arbejde med individets styrker, skaber positive forandringer og muligheder for udvikling.

Med en kandidat i pædagogisk psykologi (cand. pæd.psyk.) fra Århus Universitet i rygsækken, har Christina en stor passion for arbejdet med mennesker. Christina er meget inspireret af det bagvedliggende apparat for de psykologiske mekanismer i mennesket. Af denne årsag tog hun en kognitiv adfærdsterapeutisk uddannelse og har erfaring med, at køre en-til-en samtaler med fokus på vores indre tanker og adfærd.

Christina skaber med sin troværdighed og grundighed holdbare planer, som hun nyder at lave og altid følger til måls. Hun er nærværende, analyserende og relationsskabende i mødet med andre. Hvis hun sad i USA, ville hendes titel kunne være COO, for når du møder hende, så sidder hun med opgaver indenfor administration, markedsføring og økonomi.

Christinas topstyrker: Vedholdenhed, social intelligens, forsigtighed, venlighed og kritisk tænkning

Om Jesper

Jesper har en helt særlig evne til at fokusere på mine allerede eksisterende styrker, og han får mig til at se hvordan jeg kan bruge dem i mit liv, både privat og professionelt. Jeg er taknemmelig for alt, hvad Jesper har givet mig, og jeg har kun positive og kærlige ord at beskrive ham med. Hvad end du har brug for sparring som selvstændig eller har brug for at se styrken i dig selv , så ring til Jesper.

Julie – selvstændig coach
Om Jesper som underviser

Jeg mødte Jesper på en grundlæggende lederuddannelse og tilmeldte mig selvfølgelig den videregående lederuddannelse, da jeg hørte han var underviser. Nu har jeg været på hans kursus i styrkebaseret ledelse, og man kunne tydeligt mærke at det var Jespers kursus! Jesper formår at fange, fastholde og lære mig nye ting hver dag og det har givet mig mere glæde i hverdagen!

Marcus – Butikschef
Om Jesper som coach og underviser

Jeg har haft fornøjelsen af Jesper både som underviser for mit lederteam og som min personlige coach. Hver gang er jeg gået derfra med aha-oplevelser og indsigter, som jeg har kunne arbejde videre med. Udover at Jesper har uddannelser på masterniveau indenfor positiv psykologi og coaching, så er han meget mere end det! Han er lyttende, hjertelig og hamrende motiverende.

Nikolaj – Store Manager

Få din personlige styrkeprofil gratis

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag link til at få en gratis styrketest på dansk

styrkebaseret, ledelse, styrkebaseretledelse, styrkeleder, styrkeledelse, styrkebaseretcoaching, styrkebaseret, coaching, kursus, kurser, ledelse, uddannelse, foredrag, jesper schack clausen,