Åbent foredrag: Styrket samarbejde - Arbejdsglæde

Reventlowsgade 14, 1651 København på 5. sal

Dato: 

02.05.24

Starttidspunkt: 

kl. 16.30

Hvad betyder det at være glad, når man går på arbejde? Hvordan kan man igennem bevidstheden om sine styrker løfte arbejdsglæden? Hvordan styrker man samarbejdet igennem kendskabet til andres styrker?

Forskningen viser, hvordan positive relationer er en måde at blive mere lykkelig på og dermed højne arbejdsglæden. Ved at styrke vores arbejdsrelationer kan vi samtidig med at vi løfter arbejdsglæden også styrke samarbejdet – og vice versa.

Til foredraget “Styrket samarbejde – Arbejdsglæde” vil du få indblik i, hvordan du med simple værktøjer fra det styrkebaserede spektrum kan højne arbejdsglæden hos både dig selv og andre. Du vil træne at spotte og italesætte styrker hos andre, der vil styrke samarbejdet og jeres relationer.

Foredragsholder:
Jesper Schack Clausen har specialiseret sig i positiv psykologi, der omhandler trivsel og arbejdsglæde og har med sin ledelseserfaring arbejdet med arbejdsglæde og samarbejde. 

Til dagligt arbejder Jesper sammen med Christina og resten af deres team i Styrkeleder. Som foredragsholder er Jesper energisk og motiverende i sin formidling.

Tilmeld dig nu for at lære mere om styrket samarbejde og arbejdsglæde.

Mødetype:

Foredrag

Dato:

02.05.24

Starttidspunkt:

kl. 16.30

Varighed:

1,5 time

Lokation:

Reventlowsgade 14, 1651 København på 5. sal

Tilmeld dig her

Efter tilmelding vil du modtage en email med bekræftelse for tilmelding og samtidig blive tilmeldt nyhedsbrevet.