Online foredrag: Styrk trivslen i teamet

Online via Zoom

Dato: 

11.03.24

Starttidspunkt: 

kl. 15:00

Til dette online foredrag kan du blive klogere på, hvordan du med dine kollegaer og dine egne styrker kan øge trivsel for både dig selv og dit team samt hele organisationen.

Du vil få en forsmag på, hvordan med afsæt i de 24 karakterstyrker kan øge sin egen trivsel og igennem italesættelse af dine kollegaers styrker kan forbedre relationen i teamet, hvilket du på egen krop vil prøve kræfter med i form af styrkespotting i dette online forum. Desuden vil du få indsigt i de styrker, der har særlig tilknytning til trivsel jævnfør positiv psykologi, der er fundamentet for styrkeledelse. 

Styrkeledelse er en ledelsesdisciplin, der søger at gøre den anerkendende ledelsestillgang anvendelig og praksisnær. dette igennem de 24 karakterstyrker, som vi afslutningsvist vil præsentere og give muligheden for at tage en styrketest efter webinaret.

Dette online foredrag introducerer dig for det styrkebaserede sprog og er dermed særligt relevant for dig, der er interesseret i de 24 styrker uanset om du har taget styrketesten fær eller ej, hvilket du også vil få et link tilsendt til.

Mødetype:

Webinar

Dato:

11.03.24

Starttidspunkt:

kl. 15:00

Varighed:

1 time

Lokation:

Online via Zoom

Tilmeld dig her

Efter tilmelding vil du modtage en email med bekræftelse for tilmelding og samtidig blive tilmeldt nyhedsbrevet.