Foredrag: Styrkebaseret Ledelse - Fra styrker til mening

Reventlowsgade 14, 1651 København på 5. sal

Til dette foredrag om styrkebaseret ledelse vil du lære om hvordan styrkerne er med til at opnå højere mening når de anvendes aktivt. 

Du vil lære, hvordan du som leder kan anvende styrkerne til at tale mere om mening og hvordan du supporterer din egen udvikling og forståelse af mening samt hvad dialogen om mening med medarbejdere er med til at styrke micro-purpose. Et område som Styrkeleder er særligt optaget af begrebet om mening og anvender forskning og erfaring i undervisningsøjemed. 

Målgruppe:
Dette foredrag henvender sig til såvel nye som erfarne ledere, der har ønsket om at være mere anerkendende i deres ledelsestilgang og kunne arbejde styrkebaseret med deres team og sig selv. Alle deltagere er velkomne til at tage en kollega eller anden interesseret fra sit netværk med under armen.

Foredragsholder:
Jesper Schack Clausen har med over 15 års ledelseserfaring altid været optaget af den anerkendende ledelsesform og har på sin master i positiv psykologi specialiseret sig i styrkebaseret ledelse, som han glæder sig til at dele ud af sin viden om.
Christina Schack Clausen har på sin kandidat i pædagogiske psykologi dykket ned i den menneskelige psykologi i organisatorisk kontekst og vil hertil supplere med sin brede viden og er med til at facilitere øvelserne til dette foredrag.

Tilmeld dig nu for at lære mere om styrkebasere ledelse og hvordan du går fra bevidsthed om styrker til mere mening i livet

Mødetype:

Foredrag

Tidspunkt:

19.08.24 kl. 16.30

Varighed:

1,5 time

Lokation:

Reventlowsgade 14, 1651 København

Tilmeld dig her

Efter tilmelding vil du modtage en email med bekræftelse for tilmelding og samtidig blive tilmeldt nyhedsbrevet.